Ουρολογικo Ιατρειo

Σ. Μαρτίνης Ουρολογικό Ιατρείο 05

Το ουρολογικό ιατρείο του Σπύρου Μαρτίνη βρίσκεται στο κέντρο της Ραφήνας. Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές των Βορειοανατολικών προαστίων.

Σε ένα άρτια εξοπλισμένο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ιατρό και να εξεταστεί ανάλογα με την πάθηση ή τα συμπτώματα που παρουσιάζει.

Στο ουρολογικό ιατρείο ο ιατρός θα ενημερωθεί για το ιστορικό του ασθενούς και ανάλογα με την περίπτωση θα πραγματοποιήσει τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις. Όπου κριθεί απαραίτητο θα ακολουθήσουν ειδικότερες εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο για τη λεπτομερέστερη διάγνωση.

Ανάλογα με την πάθηση, ο ιατρός με την πολυετή του πείρα θα προτείνει την κατάλληλη θεραπεία, είτε αυτή θα είναι με φαρμακευτική αγωγή ή θα αφορά επεμβατική διαδικασία.

Ο Σπύρος Μαρτίνης είναι από τους πρώτους χειρουργούς που πραγματοποίησαν την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο της ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Πραγματοποιεί ρομποτικές επεμβάσεις από το 2007, όταν η ρομποτική ήταν ακόμα σε πρώιμα στάδια, παγκοσμίως.

Στο ουρολογικό ιατρείο ο κ. Μαρτίνης βρίσκεται Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 17:00 έως της 21:00.

ΕικοινωνίαΕικοινωνία